Bra med lite nytt

Ja det är verkligen bra med lite nytt då och då, det är som när man ser på tv och det kommer en ny reklam det är ju lite kul ändå.
Så man förstår ju att det är bra när det kommer ny reklam lite då och då det behövs ju verkligen. För vi påverkas ju verkligen när vi ser reklam. Det vet jag bara med mig själv, man köper omedvetet en viss typ av tvätt medel bara föra att man såg det på tv för någon dag sedan och det är ju lite kul när man kommer på sig att göra det. Så man lan verkligen förstå att reklam kostar mycket pengar, men det är ju för att et ger ännu mer.

Så om man vill att ens företag ska gå framåt så är det ju väldigt bra med att satsa på just reklamen så att det kan komma mer kunder och man får mer försäljning. Så det är helt förståligt.

Kul när det kommer nytt

Ja det är ju det och det är kul att det kommer nya sätt att göra marknadsföring på också. Att jobba inom marknadsföring typ smartermarketing måste vara kul dådet hela tiden utvecklas och blir mer och mer modernt och det komne nya sätt att göra det på, så då måste man ju hela tiden läs sig nya saker och nya metoder. Det är ju jätte kul när man hela tiden utvecklas och får göra nya saker. Det hjälper en ju att inte tröttna på det man håller på med. Så det kan ju vara ett tips till den som funderar på vad dom ska plugga. Det är nog kul att jobba med reklam och marknadsföring.
Man kan ju kolla in företag som jobbar med det för att se om det är något för en, man kan ju kolla med smartermarketing till exempel.